Stilolaps I Zi “A-Plus” Me Boje Të Lëngshme I Kuq & Blu& I Zi 4 Copë

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1027765 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 4 shënues të zezë me bojë lëngët, 2 me bojë blu, 1 me bojë të zezë dhe 1 me bojë të kuqe.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.