Marker I Zi & I Kuq 2 Copë

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1023001 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 1 shënues të zi dhe 1 të kuq me hundë të rrumbullakët. Ata thahen shpejt, janë të përshtatshme për metal, qelq, plastikë, fletë metalike dhe film. Boja e përhershme me intensitet të lartë është pothuajse pa erë.
Ngjyra E zeza e kuqe
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.