Bazament Çadre Blu Që Ngulet Në Rërë 38×4 Cm

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1150995 Kategori:

Përshkrim

Gjatësia x Gjerësia: 38×4 cm.
Ka një vidë dhe është i përshtatshëm për tub deri në 3 cm.