Bazament Çadre I Zi Që Ngulet Në Rërë 38×4 Cm

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1038984 Kategori:

Përshkrim

Gjatësia x Gjerësia: 38×4 cm.
Ka një vidë dhe është i përshtatshëm për tub deri në 3 cm.