Lidhëse Perdesh Me Magnet Dizajn Litar Ngjyrë Gri 38 Cm

2.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1180134 Kategori:

Përshkrim

Lidhës Perde Dekorative, Gri Me Kordon Dhe Magnete Të Fortë.
Diametri X Gjatësia: 7×38 Cm.
Ngjyra Gri