Plastelinë Mini Set “Bej Akullore Me Kaush”

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1176070 Kategori:

Përshkrim

Plastelinë 25 gr dhe së bashku korneta dhe 2 kone për të bërë akullore të shijshme. Nuk hahet.
Gjinia Djalë vajze
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Dimensionet e paketës 13×17 cm