Prehëse Lapsash Në Formë Formuese Blu & E Kuqe 2 Copë

0.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1184280 Kategori:

Përshkrim

prehëse lapsash me dizajn tullash në ngjyrë blu dhe të kuqe dhe 1 vend secila. Ju mund t’i keni ato veç e veç ose t’i bashkoni ato si tulla të vërteta ndërtimi.
Ngjyra Blu e kuqe
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç