Gome & Prehëse Lapsash Blu 2N1

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1120257 Kategori:

Përshkrim

Përmban 1 gomë me kapak / prehëse dhe 2 goma.
Ngjyra Blu
3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.