Mulli Ere Dekorues Forme Lule Dielli Ngjyra 7 Fletë 56 Cm

1.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1191052 Kategori:

Përshkrim

Dekorimi veror, mulli me erë me dizajn luledielli dhe 7 gjethe me ngjyra. Ideale për kopshtin ose ballkon.
Diametri: 23 cm
Gjatësia e shkopit: 45 cm
Materiali Plastikë druri
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç