Fener Metalik Mini I Varur Dizajn Bronz Me Qiri Led Me Bateri 6.5×11 Cm

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1186788 Kategori:

Përshkrim

Fener Dekorativ, Bronzi Me Formë Gjashtëkëndore Dhe Qiri Të Bardhë Led Me Butonin On / Off Dhe Dritë Të Bardhë Të Ngrohtë. Punon Me 1 Bateri Të Tipit Cr2032 (E Përfshirë).
Ngjyra Bronzi
Materiali Plastike
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 6.5×6.5×11 Cm