Figura Ngjitëse Dizajnë Të Ndryshme

0.89

Ka stok

Kodi JUMBO: 1188923 Kategori:

Përshkrim

Ngjitëse për vajza me akullore, njëbrirësh, ylber, diamant dhe më shumë modele.
Për t’iu përmbajtur fletoreve, librave ose vizatimeve tuaja!
Ngjyra Shumëngjyrëshe
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketës 14.5×25 cm