Ngjitëse Muri Dekorative Flutura Lejla & Silver 25×25 Cm

1.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1188217 Kategori:

Përshkrim

Ngjitëse Dekorative Të Murit, Flutura Ngjyrë Vjollce, Me Shkëlqim Argjendi Dhe Xhevahire Ngjyrë Vjollce Në Qendër.
Paralajmërim: Mundësia E Heqjes Së Bojës Kur Hiqni Murin. Produkti Është Vetëm Për Përdorim Dekorativ. Mbajeni Larg Fëmijëve.
Ngjyra Lejla E Argjendtë
Materiali I Produktit Plastike
Gjatësia X Gjerësia 25×25 Cm