Numra & Simbole Aritmetike 38 Copë

2.29

S’ka stok

Kodi JUMBO: 7970010 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 30 numra magnetikë me ngjyra të ndryshme dhe 8 simbole aritmetike magnetike shumëngjyrëshe.
*KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç, sepse përmban pjesë të vogla që mund të gëlltiten nga fëmija.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrëshe
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.