Pasqyrë E Rrumbullakët Metalike Që Varet Rrip 50 Cm

17.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1200801 Kategori:

Përshkrim

Pasqyrë e varur me kornizë të zezë metalike dhe rrip 30 cm. Mund të varet dhe pa rrip.
Ngjyra E Zezë
Materiali Qelq Metalik
Diametri x Lartësia 50×2.5 cm