Pasqyrë Muri Kornizë Kafe 52×62 Cm

8.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1188856 Kategori:

Përshkrim

Pasqyrë Muri Dekorative, Me Kornizë Druri Me Ujë Të Lyer Me Ngjyrë Kafe Dhe Mund Të Instalohet Vertikalisht Ose Horizontalisht.
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 52×1.5×62 Cm