Pasqyrë Muri Rrethore Gold Me Zinxhir Me Varje 25 Cm

3.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1189007 Kategori:

Përshkrim

Pasqyrë Muri Dekorative, E Rrumbullakët E Varur, Me Kuti Metalike Prej Ari Dhe Zinxhir 10 Cm Për Ta Vendosur Atë.
Ngjyra Ari
Materiali I Produktit Xhami Metal