Bredhi Vitit Ri Jeshil Me 540 Degë 1.82 M

44.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1021586 Kategori:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve, e gjelbër, me gjeth të dendur dhe 540 degë të integruara. Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër
Diametri x Lartësia 1.10×1.80 m