Bredhi Vitit Ri Jeshil Me Borë Me 790 Degë 1.8 M

69.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1156762 Kategori:

Përshkrim

Pema e Krishtlindjeve, e gjelbër me borë, me gjeth të dendur, kone pishe dhe 790 degë të integruara. Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër
Diametri x Lartësia 1.05×1.80 m