Pikturë Dekorative “Kulla Eifel Me Trëndafili Të Kuq” 34×44 Cm

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1179361 Kategori:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Me Kornizë Të Hollë, Vendosje Vertikale Dhe Dizajn Të Trëndafilave Të Kuq Dhe Kullës Eifel.
Gjatësia X Gjerësia: 34×44 Cm.
Materiali: Letër – Plastikë (Pp).