Pistoletë Ujë E Bardhë & Blu Me 3 Spërkatës 59 Cm

14.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1140737 Kategori:

Përshkrim

Armë uji për fëmijë për argëtim të pafund në verë! Ka 3 spërkatës me ujë dhe secila goditje arrin 11 metra.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 59x20x20 cm.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 6 vjeç.