Plastelina Me Ngjyra Neon 6 Copë & 3 Forma

0.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1035274 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një set prej 6 plastelinë me ngjyra të ndryshme neoni dhe 3 kallëpe me ngjyra dhe dizajnë të ndryshme. Nuk është toksike.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
9 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.