Prehëse Lapsash Plastike Ngjyre Jeshile, Ciklamin, Blu 3 Copë

0.59

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1106340 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një grup prej 3 prehëse plastike në ngjyrë blu të kaltër, jeshile dhe ciklamin, me një kapak transparent.
Ngjyra blu ciklamin jeshile
3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.