Prehëse Lapsash Double E Verdhë Me Emoji 3×3.5 Cm

0.39

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1169277 Kategori:

Përshkrim

Mprehës i verdhë me dizajn emocion dhe dy vende për lapsa më të hollë dhe më të trashë.
Ngjyrë E verdhe
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Diametri x Lartësia 3×3.5 cm