Puzzle Për Fëmije Kafshët E Fermës 24 Copë

1.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1199056 Kategori:

Përshkrim

Puzzle me 24 pjesë të mëdha dhe një imazh të një ferme Kafshësh.
Gjinia Djalë Vajzë
Materiali Letër
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 42×28 cm