Qiri Aromatik Me Kordele Me Aromë Vanilje 6.8×7.3 Cm

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1144451 Kategori:

Përshkrim

Qiri Dekorativ Në Ngjyrë Të Bardhë Me Aromë Vanilje, Me Kordon Dhe Gjethe.
Koha E Djegies: 35 Orë
Ngjyra Ecru Brown Shumëngjyrësh
Pesha E Paketës 230 G
Diametri X Lartësia 6,8×7,3 Cm