Qiri Aromatik Ngjyrë E Verdhë Me Kafe Me Aromë Kafe 7×7.5 Cm

1.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1187487 Kategori:

Përshkrim

Qiri Dekorativ Në Të Verdhë Kafe Dhe Mjaltë Me Aromë Kafe.
Ngjyra Mjaltë E Verdhë Kafe
Materiali Parafinë
Pesha E Paketës 230 G
Diametri X Lartësia 7.5×7 Cm