Qirinj Aromatik Me Ngjyra Portokalli & Të Kuq Me Aromë Çokollatë & Portokall 3×1.5 Cm 50 Copë

6.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1154500 Kategori:

Përshkrim

Qirinj Ngjyrë Kafe Të Kuqe Portokalli Me Aromë Portokalli Dhe Çokollate.
Koha E Djegies: 3-4 Orë
Ngjyra Portokalli E Kuqe Kafe
50 Copë
Pesha 350 G
Diametri X Lartësia 3×1.5 Cm