Qiri Aromatik Me Aromë Kafe 6.8×7.2 Cm

1.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1094872 Kategori:

Përshkrim

Qiri Dekorativ Aromatike Në Ngjyrë Mjalti Ngjyrë Kafe Me Litar Dhe Fitil Ekologjik.
Koha E Djegies: 35 Orë
Ngjyra Kafe Mjaltë
Materiali Parafinë
Pesha E Paketës 215 G
Diametri X Lartësia 6,8×7,2 Cm