Qiri Aromatik Ngjyrë Rozë Me Aromë Orkide 5×7.5 Cm

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1120715 Kategori:

Përshkrim

Qiri I Dekorativ Në Ngjyrë Rozë Me Aromë Orkide Dhe Hark Shiriti Të Lidhur.
Koha E Djegies: 15 Orë
Ngjyra Rozë
Materiali Parafinë
Pesha E Paketës 120 G
Diametri X Lartësia 5×7.5 Cm