Qiri Aromatik I Kuq Me Aromë Molle & Kanellë 5×7.5 Cm

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1080135 Kategori:

Përshkrim

Qiri I Kolonës Dekorative Me Ngjyrë Të Kuqe Burgundy Me Aromë Molle Dhe Kanelle.
Koha E Djegies: 15 Orë
Ngjyra Bordo E Kuqe
Materiali Parafinë
Pesha E Paketës 120 G
Diametri X Lartësia 5×7.5 Cm