Rrip Ndihmues Për Të Mësuar Notin Për Fëmijë

4.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1024361 Kategori:

Përshkrim

Ideale për fëmijët e vegjël të cilët kanë nevojë të kapërcejnë frikën e tyre nga uji dhe të zhvillojnë aftësi noti. Ka 5 tulla dhe rripa.
Gjatësia: 36 cm.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 14,5x7x7 cm. I
përshtatshëm për moshat 3-6 vjeç. Pesha maksimale: 18-30 kg
* KUJDES! Kërkohet mbikëqyrja e të rriturve. Nuk mbron nga mbytja.