Scooter Blu Me Rrota Led Të Ndriçuara Max 50 Kg

22.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1194916 Kategori:

Përshkrim

Monopatinë metalike me pjesë plastike në ngjyrën blu. Ka 3 rrota me dritë LED (nuk punon me bateri). Ka një frenë në rrotën e pasme për të ndaluar fëmijën në mënyrë të sigurt. Timoni (jo-palosës) ka doreza të qëndrueshme për një rehati më të madhe dhe rregullohet në 3 lartësi në varësi të gjatësisë së fëmijës (55-60-64 cm nga disku). Patina kthehet kur fëmija anon trupin e tij djathtas ose majtas. Përdorni gjithmonë me pajisje sigurie.
Gjinia Djalë Vajzë
Ngjyrë Blu
Materiali Plastikë metalike
Pesha maksimale 50 kg
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
Dimensionet e paketimit 56x14x26 cm