Blloqe Shënimesh Kafshë 8×8 Cm Set 4 Copë

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1100432 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 4 mini fletore me dizajnë dhe ngjyra të ndryshme, me dimensione 8×8 cm me 40 flete të bardha