Kompast Metalik Me Aksesore Set 10 Copë

5.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1091987 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një Kompast metalik me, pajisje të ndryshme, 2 lapsa Roller-Tip, 1 laps mekanik 0,5 mm dhe maj rezervë, 1 gomë të madhe të bardhë dhe një kuti për ruajtjen e tyre.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E zeza e argjendtë
Materiali Metali
10 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 6 vjeç.