Sticky Notes Në Bllok Pom Pom Rozë 150 Copë

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1183226 Kategori:

Përshkrim

Letra shënimi vetë-ngjitëse në forma katrore, drejtkëndëshe, rrethi dhe zemrash dhe në ngjyra të zbehta me vijën e fletës së artë. Gjithçka është në një rast praktik me ngjyra të gëzuara dhe pom pom rozë përreth.
Gjatësia x Gjerësia 13×21 cm