Lule Me Ngjyra Për Punëdore 10 Copë

0.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1119033 Kategori:

Përshkrim

Paketa përbëhet nga 10 lule të ndjerë me ngjyra të ndryshme, ideale për punëdore dhe ndërtime krijuese.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
10 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.