Marker “Permanent” Me Ngjyra Blu, I Kuq, I Zi 5 Copë

2.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1069280 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 2 shënues të zezë 2 blu dhe 1 të kuq me hundë të rrumbullakët. Ata thahen shpejt, janë të përshtatshme për metal, qelq, plastikë, fletë metalike dhe film. Boja e përhershme me intensitet të lartë është pothuajse pa erë.
Ngjyra Blu e kuqe e zezë
5 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.