Vizore Transparente Blu 4 Copë

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1048795 Kategori:

Përshkrim

Set me instrumente gjeometrike blu transparente. Përmban një vizore 20 cm, një vizore trekëndëshi 60º 26 cm, një vizore trekëndëshi 45º 17 cm dhe një vizore 180º 10 cm.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Transparent Blue
Materiali Plastike
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.