Vizore Elastike Të Tejdukshme Blu Set 3 Copë

1.29

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1103843 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një grup fleksibël në ngjyrë blu që përmban 1 vizore 30 cm, 1 trekëndësh dhe 1 raportor.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
Copa 3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.