Vizore Elastike Të Tejdukshme Ciklamin Set 3 Copë

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1103842 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një set ciklamin me 1 vizore 30 cm, 1 trekëndësh dhe 1 raportor.
Gjinia Vajze
Ngjyra Fuchsia
Copa 3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.