Lapustil Me Ngjyra 4 Copë

1.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1059691 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 4 shënues të tabelës së bardhë trekëndore, 1 blu dhe 1 të zezë, 1 të kuqe dhe 1 jeshile.
Ngjyra E kuqe e zezë blu jeshile
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç