Marker “Permanent” Me Ngjyra Blu. Jeshil. I Kuq. I Zi 5 Copë

2.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1069282 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 2 shënues të zezë 1 blu 1 të kuq dhe 1 jeshil me hundë të rrumbullakët. Ata thahen shpejt, janë të përshtatshme për metal, qelq, plastikë, fletë metalike dhe film. Boja e përhershme me intensitet të lartë është pothuajse pa erë.
Ngjyra Blu e kuqe e zezë jeshil
5 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.