Vizore Të Ndryshme Ciklamin E Tejdukshme Set 4 Copë

0.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1179843 Kategori:

Përshkrim

Set me instrumente gjeometrike rozë transparente. Përmban vizore 15 cm, trekëndësh 60º 12 cm, trekëndësh 45º 12 cm dhe raportor 180º 10 cm.
Gjinia Vajze
Ngjyra Rozë transparente
Materiali Plastike
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.