Set “Unë Shoh & Pikturoj” Makina Stickers & Lapsa Me Ngjyra 20.5×26.5 Cm 10 Fl

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1097176 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një set për djem “Unë Shoh & Unë pikturoj”, me një dizajn të makinave, afishe dhe 8 ngjyra druri me ngjyra të ndryshme.
Gjinia Djalë vajze
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.