Set “Unë Shoh & Pikturoj” Princesha Stickers & Lapsa Me Ngjyra 20.5×26.5 Cm 10 Fl

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1097174 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një set artizanal për vajzat “I See & Paint” me një dizajn princeshë, piktura, 8 lapsa me ngjyra të vegjël me ngjyra të ndryshme dhe afishe.
Gjinia Vajze
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.