Pompë Ujë Dhe Tullumbace Ujë 100 Copë

1.29

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1132278 Kategori:

Përshkrim

Me një spërkatës special, të përshtatshëm për shumicën e çezmave dhe shisheve, në mënyrë që të mbushni lehtësisht tullumbacet e ujit.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.