Shezlon Metalik Blu 110 Kg 188x55x24 Cm

34.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1101807 Kategori:

Përshkrim

Shezlon plazhi me pëlhurë tekstili me pore blu dhe shtresa të qëndrueshme. Pjerrësia e shpinës është e rregullshme në 3 nivele, ajo bie tërësisht poshtë dhe ka doreza praktike mbajtëse.
Ngjyra Blu
Materiali Metali
Pesha maksimale 110 kg
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 188x55x24 cm