Shishe Qelqi E Vogël Me Trëndafila Të Kuq Dhe Papirus 9 Cm

0.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1186308 Kategori:

Përshkrim

Shishe Qelqi Me Trëndafil Të Kuq, Hark, Vajra Të Kuq Dhe Papirus Të Vegjël Për Të Lënë Një Mesazh.
Ngjyra E Kuqe
Materiali Qelqi
Diametri X Lartësia 3×9 Cm