Sleeping Bag (175+30)x70 Cm

12.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1118293 Kategori:

Përshkrim

Gjatësia x Gjerësia: (175 + 30) x70 cm.
Strehimi: 170T – Butonat në anë dhe në fund.
Pesha e mbushjes së fibrave të zbrazëta : 250 g / m 2