Stepler Gri Mini & 1000 Kapëse Nr 26/6

1.79

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1040403 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një stepler mini gri Nr. 26/6 dhe një kuti me 1000 kapëse stepler Nr. 26/6.
Kapëse janë 26 mm të gjata dhe 6 mm të larta, të përshtatshme për kapjen e 23 fletëve.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.